Αν η συνταγη που φτιαχνετε απαιτει λεπτοκομενες φετες κρεατος(μοσχαρι/χοιρινο/πουλερικο),απλα βαλτε το κρέας σας στην κατάψυξη για μιση ωρ...
ΨΙΛΟΚΟΨΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΣ
Home > All posts
By NIKOS
Αν η συνταγη που φτιαχνετε απαιτει λεπτοκομενες φετες κρεατος(μοσχαρι/χοιρινο/πουλερικο),απλα βαλτε το κρέας σας στην κατάψυξη για μιση ωρ...
By NIKOS
Αν η συνταγη σας απαιτει γαλα εβαπορε σε κρεμα η θελετε να φτιαξετε ετσι κι αλλιως κρεμα απο γαλα εβαπορέ,βάλτε το κουτάκι/α του εβαπορε σ...
By NIKOS
Τις πλαστικές κουρτίνες της μπανιέρας,αν έχουν λεκέδες απο άλατα και σαπούνια,μπορείτε να τις πλύνετε στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα ...
By NIKOS
Όταν το ψωνίζουμε. Το φρέσκο, καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει χρώμα ροζ γυαλιστερό. Το λίπος του φαίνεται ξεκάθαρα, είναι πυκνό και ά...
By NIKOS
Παρτε ενα σφουγγαρακι κουζινας και στη ΜΑΛΑΚΗ πλευρα αφου πρωτη τη βρεξετε σε ζεστο νερο,βαλτε αμμωνια και τριψτε τη σχαρα.Αν δεν πιασει ...
By NIKOS
Λαιμός Αρκετά λιπαρός και μαλακός, ψήνεται γρήγορα και είναι ιδανικός για σχάρα, για φούρνο και για μπεκρή μεζέ. Καπάκι Σχετικά μα...
By NIKOS
Είναι οικονομικά, μας κάνουν καλό και δίνουν στον οργανισμό μας πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια. Ανεξάρτητα από ποια συνταγή επιλέ...
By NIKOS
Για φρέσκους κύβους μυρωδικών κάντε το εξής:Ψιλοκόψτε τα αγαπημένα σας μυρωδικά μαιντανό,δενδρολίβανο,δυόσμο,βασιλικό,θυμάρι κλπ και μο...
By NIKOS
Είναι ένα υλικό του οποίου η χρήση θέλει τέχνη και γνώση. Τώρα που έρχεται το Πάσχα, θεωρώ καλό να σας το αναλύσω. Η ζύμη της μαγιάς αποτε...
By NIKOS
Παρά την λάθος εντύπωση που έχουμε για την καταγωγή του κρουασάν, σαν αρτοσκεύασμα Γαλλικής επινόησης, στην πραγματικότητα δεν είναι Γαλλι...
By NIKOS
Αν έχετε δάφνη στο σπίτι σας και θέλετε να αποξηράνετε δαφνόφυλλα για να χρησιμοποιήσετε αργότερα στα φαγητά σας,κάντε το εξής:κόψτε μερικ...
By NIKOS
Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα μυγάκια γίνονται ενοχλητικά και πολλες φορές μπαίνουν στα ροφήματα και τον καφέ σας:Δείτε τι μπορείτε ν...
By NIKOS
Δοκιμάστε να ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο ψάρι μέσα σε γάλα . Το κρέας του θα είναι τρυφερό σαν φρέσκου ψαριού και η γεύση του πιο έντονη.
By NIKOS
Για να μήν κολάνε τα πλαστικά μπολάκια και τα τάπερ στην κατάψυξη,τρίψτε το κάτω μέρος ους που ακουμπά στην κατάψυξη με κερί.
By NIKOS
Για να ωριμάσουν γρήγορα τα αβοκάντο σας,τυλίξτε τα ένα ένα σε χαρτί εφημερίδας και βάλτε τα σε ένα καλάθι που στη μέση του εχει ενα μήλο....