ΨΙΛΟΚΟΨΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΣ

ΨΙΛΟΚΟΨΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΑΣ Αν η συνταγη που φτιαχνετε απαιτει λεπτοκομενες φετες κρεατος(μοσχαρι/χοιρινο/πουλερικο),απλα βαλτε το κρέας σας στην κατάψυξη για μιση ωρ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ Αν η συνταγη σας απαιτει γαλα εβαπορε σε κρεμα η θελετε να φτιαξετε ετσι κι αλλιως κρεμα απο γαλα εβαπορέ,βάλτε το κουτάκι/α του εβαπορε σ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ Τις πλαστικές κουρτίνες  της μπανιέρας,αν έχουν λεκέδες απο άλατα και σαπούνια,μπορείτε να τις πλύνετε στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ Όταν το ψωνίζουμε.  Το φρέσκο, καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει χρώμα ροζ γυαλιστερό. Το λίπος του φαίνεται ξεκάθαρα, είναι πυκνό και ά...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ Παρτε ενα σφουγγαρακι κουζινας και στη ΜΑΛΑΚΗ πλευρα  αφου πρωτη τη βρεξετε σε ζεστο νερο,βαλτε αμμωνια και τριψτε τη σχαρα.Αν δεν πιασει ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ Λαιμός  Αρκετά λιπαρός και μαλακός, ψήνεται γρήγορα και είναι ιδανικός για σχάρα, για φούρνο και για μπεκρή μεζέ. Καπάκι   Σχετικά μα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ Είναι οικονομικά, μας κάνουν καλό και δίνουν στον οργανισμό μας πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια. Ανεξάρτητα από ποια συνταγή επιλέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Για φρέσκους κύβους μυρωδικών κάντε το εξής:Ψιλοκόψτε τα αγαπημένα σας μυρωδικά μαιντανό,δενδρολίβανο,δυόσμο,βασιλικό,θυμάρι κλπ και μο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Είναι ένα υλικό του οποίου η χρήση θέλει τέχνη και γνώση. Τώρα που έρχεται το Πάσχα, θεωρώ καλό να σας το αναλύσω. Η ζύμη της μαγιάς αποτε...

Διαβάστε περισσότερα »


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΣΑΝ Παρά την λάθος εντύπωση που έχουμε για την καταγωγή του κρουασάν, σαν αρτοσκεύασμα Γαλλικής επινόησης, στην πραγματικότητα δεν είναι Γαλλι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ Αν έχετε δάφνη στο σπίτι σας και θέλετε να αποξηράνετε δαφνόφυλλα για να χρησιμοποιήσετε αργότερα στα φαγητά σας,κάντε το εξής:κόψτε μερικ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΑΣ Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα μυγάκια γίνονται ενοχλητικά και πολλες φορές μπαίνουν στα ροφήματα και τον καφέ σας:Δείτε τι μπορείτε ν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΨΑΡΙΟΥ

ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΨΑΡΙΟΥ Δοκιμάστε να ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο ψάρι μέσα σε γάλα . Το κρέας του θα είναι τρυφερό σαν φρέσκου ψαριού και η γεύση του πιο έντονη.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Για να μήν κολάνε τα πλαστικά μπολάκια και τα τάπερ στην κατάψυξη,τρίψτε το κάτω μέρος ους που ακουμπά στην κατάψυξη με κερί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΓΟΥΡΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ  ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΓΟΥΡΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ Για να ωριμάσουν γρήγορα τα αβοκάντο σας,τυλίξτε τα ένα ένα σε χαρτί εφημερίδας και βάλτε τα σε ένα καλάθι που στη μέση του εχει ενα μήλο....

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!