ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ Παρτε ενα σφουγγαρακι κουζινας και στη ΜΑΛΑΚΗ πλευρα  αφου πρωτη τη βρεξετε σε ζεστο νερο,βαλτε αμμωνια και τριψτε τη σχαρα.Αν δεν πιασει ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ Λαιμός  Αρκετά λιπαρός και μαλακός, ψήνεται γρήγορα και είναι ιδανικός για σχάρα, για φούρνο και για μπεκρή μεζέ. Καπάκι   Σχετικά μα...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΟΣΠΡΙΩΝ Είναι οικονομικά, μας κάνουν καλό και δίνουν στον οργανισμό μας πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια. Ανεξάρτητα από ποια συνταγή επιλέ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ Για φρέσκους κύβους μυρωδικών κάντε το εξής:Ψιλοκόψτε τα αγαπημένα σας μυρωδικά μαιντανό,δενδρολίβανο,δυόσμο,βασιλικό,θυμάρι κλπ και μο...

Διαβάστε περισσότερα »


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Είναι ένα υλικό του οποίου η χρήση θέλει τέχνη και γνώση. Τώρα που έρχεται το Πάσχα, θεωρώ καλό να σας το αναλύσω. Η ζύμη της μαγιάς αποτε...

Διαβάστε περισσότερα »


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΣΑΝ Παρά την λάθος εντύπωση που έχουμε για την καταγωγή του κρουασάν, σαν αρτοσκεύασμα Γαλλικής επινόησης, στην πραγματικότητα δεν είναι Γαλλι...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ

ΑΠΟΞΗΡΑΝΕΤΕ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΑΣ Αν έχετε δάφνη στο σπίτι σας και θέλετε να αποξηράνετε δαφνόφυλλα για να χρησιμοποιήσετε αργότερα στα φαγητά σας,κάντε το εξής:κόψτε μερικ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΑΣ Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες τα μυγάκια γίνονται ενοχλητικά και πολλες φορές μπαίνουν στα ροφήματα και τον καφέ σας:Δείτε τι μπορείτε ν...

Διαβάστε περισσότερα »


ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΨΑΡΙΟΥ

ΞΕΠΑΓΩΜΑ ΨΑΡΙΟΥ Δοκιμάστε να ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο ψάρι μέσα σε γάλα . Το κρέας του θα είναι τρυφερό σαν φρέσκου ψαριού και η γεύση του πιο έντονη.

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Για να μήν κολάνε τα πλαστικά μπολάκια και τα τάπερ στην κατάψυξη,τρίψτε το κάτω μέρος ους που ακουμπά στην κατάψυξη με κερί.

Διαβάστε περισσότερα »


ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΓΟΥΡΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΠΩΣ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ  ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΑΓΟΥΡΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ Για να ωριμάσουν γρήγορα τα αβοκάντο σας,τυλίξτε τα ένα ένα σε χαρτί εφημερίδας και βάλτε τα σε ένα καλάθι που στη μέση του εχει ενα μήλο....

Διαβάστε περισσότερα »


ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΓΕΥΣΗ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Οταν φτιάχνετε ζυμαρικά που η συνταγή απαιτεί να τα ενσωματώσετε στη σάλτσα πρίν τα σερβίρετε,βράστε τα 1 λεπτο λιγότερο απο αυτο που γράφ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ Αν οι άκρες του φύλου της πίτας σας μαυρίζουν πολύ γρήγορα, κόψτε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο, περάστε το κατά μήκος και διπλώστε το γύρω από ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΞΥΔΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΞΥΔΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Αν σας παράπεσε ξύδι στο φαγητο,μπορείτε να το διορθώσετε ρίχνοντας στην κατσαρόλα 1 ωμό αυγό για ένα τέταρτο και μετά το αφαιρέσετε.Το αυ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ Αν έχετε πολλά λεμόνια,μπορείτε να διατηρήσετε όσα λεμόνια δέ θα χρειαστείτε τις επόμενες μέρες βάζοντάς τα σε ένα πλαστικό δοχείο,τα σκ...

Διαβάστε περισσότερα »


ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!