Θέλετε να ελέγξετε αν το λάδι στο οποίο θα τηγανίσετε έχει την ιδανική θερμοκρασία; Μισοβυθίστε εκεί μια ξύλινη οδοντογλυφίδα ή ένα ξύλινο...
ΤΕΛΕΙΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΙΑ...ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ
Home > All posts
By NIKOS
Θέλετε να ελέγξετε αν το λάδι στο οποίο θα τηγανίσετε έχει την ιδανική θερμοκρασία; Μισοβυθίστε εκεί μια ξύλινη οδοντογλυφίδα ή ένα ξύλινο...
By NIKOS
Ορισμένες φορές τα φιλέτα καπνιστής ρέγκας που βρίσκουμε στο εμπόριο είναι υπερβολικά αλμυρά. Τι κάνουμε; Μπορούμε να τα βυθίσουμε σε ένα...
By NIKOS
Κάνατε τον κόπο και φτιάξατε σπιτική ζύμη για πίτσες; Καλό είναι να την διατηρήσετε σωστά μέχρι την ώρα που θα ψήσετε τις πίτσες: Ανοίγουμ...
By NIKOS
Ακόμα και να καθαρίζεις τακτικά τα σιδερένα τηγάνια σου (και γενικότερα όλα τα σιδερένια σκεύη μαγειρικής) που και που είναι φυσικό να εμφ...
By NIKOS
Το σφουγγάρι της κουζίνας έρχεται σε επαφή με πολλές επιφάνειες. Πλένει πιάτα, καθαρίζει τον πάγκο από τη βρωμιά, το τραπέζι και το πάτωμα...
By NIKOS
Αν θέλεις να καθαρίσεις τα παράθυρά σου από την εσωτερική τους μεριά θα πρέπει να το κάνεις οριζοντίως, κρατώντας, δηλαδή, την πετσέτα ή τ...
By NIKOS
Κάποιες φορές ίσως να μη θέλουμε την έντονη μυρωδιά που βγάζουν κάποια λαχανικά στο φαγητό μας, όπως για παράδειγμα το σκόρδο. Υπάρχουν...
By NIKOS
Η μαλακή πλευρά είναι κατάλληλη για όλα τα ποτήρια και τα πιάτα αλλά και όλα τα σκεύη που δεν έχουν κάτι σκληρό και τραχύ «κολλημένο» επά...
By NIKOS
Ένα μυστικό για να γίνει πιο ωραίος ο μπακλαβάς είναι να ψηθεί σε πολύ χαμηλό φούρνο, στον αέρα (από 140ºC έως 160ºC, μάξιμουμ). Αν τον ψ...
By NIKOS
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγο αλάτι στο λάδι πριν ρίξεις τα κρεμμύδια στο τηγάνι. Με τον τρόπο αυτό τα κρεμμύδια θα σοτα...
By NIKOS
Αφού καθαρίσεις και κόψεις τις πατάτες, βύθισέ τες για μισή με μία ώρα μέσα σε ένα μπολ με νερό και λεμόνι. Αφού τις σουρώσεις και πρι...
By NIKOS
Αυτό που μπορείς να κάνεις, για να την καθαρίσεις σωστά, είναι να κάνεις μια μικρή τρύπα στην πλάτη της γαρίδας και με τη μύτη ενός πηρο...
By NIKOS
Απλά βούτηξε για 5-10 λεπτά τα κρεμμύδια σε ένα μπολ με ξύδι και μετά καθάρισέ τα.Τόσο απλά θα λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή!
By NIKOS
Για να γίνει τραγανή και πεντανόστιμη αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη ζάχαρη στη ζύμη καθώς την ετοιμάζεις.
By NIKOS
Κάποιες φορές στη μαγειρική (ή στη ζαχαροπλαστική) χρειάζεται να βάλεις αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός σκεύους. Αυτό που μπορείς να κάν...