Την επόμενη φορά που θα ετοιμπάσεις μοσχαρίσια μπριζόλα, θυμίσου να πάρεις και ακτινίδια Στύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" τ...
Τι κοινό έχει ο χυμός ακτινίδιου με τη μοσχαρίσια μπριζόλα σου; Super μυστικό για τέλειο barbeque
Home > All posts
By NIKOS
Την επόμενη φορά που θα ετοιμπάσεις μοσχαρίσια μπριζόλα, θυμίσου να πάρεις και ακτινίδια Στύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" τ...
By NIKOS
Θες τα μπιφτέκια σου να είναι αφράτα; Για να το πετύχεις μπορείς να προσθέσεις στην ζύμη πριν τα ψήσεις λίγη μπύρα. Μην το παρακάνεις ...
By NIKOS
Δεν είναι μείγμα πολλών μπαχαρικών... είναι ένας και μόνο καρπός! Κι αν το όνομά του σου θυμίζει ανδρικό αποσμητικό, το allspice είναι ...
By NIKOS
- Sour Cream Dip από κρεμμυδόσουπα! Σου αρέσουν οι έτοιμες σούπες σε σκόνη; Αν έχεις μία από αυτές στο ντουλάπι σου θα κάνει ένα υπέροχο...
By NIKOS
Ξύσε την επιφάνεια των λαχανικών αντί να τα ξεφλουδίσεις... Πολλές θρεπτικές του ουσίες βρίσκονται στη φλούδα και όχι στο εσωτερικό. Όπ...
By NIKOS
Όσο νόστιμο είναι το μέλι, τόσο δύσκολο είναι να το βγάλεις από το κουτάλι που χρησιμοποίησες για να το απλώσεις στην φέτα με το ψωμί. ...
By NIKOS
Για ποιο λόγο θα το επιλέξεις; Σε ποια συνταγή ταιριάζει... γάντι; Το κομμάτι του λαιμού είναι πολύ μαλακό και αρκετά βέβαια πιο λιπαρό....
By NIKOS
Κάθε φορά ο ίδιος πονοκέφαλος! Πόσο κρέας πρέπει να πάρεις για 4 μερίδες φαγητό; Αν θες να υπολογίσεις το βάρος της μερίδας σου, καλό ε...
By NIKOS
Τι κι αν δρόσισε ο καιρός. Εσύ θέλεις παγωτό Αν η κατάψυξή σου το έχει κάνει "παγοκολώνα", τότε μπορείς να το έχεις έτοιμο σ...
By NIKOS
Όχι δεν είναι quiz. Είναι έξυπνος τρόπος να διατηρηθεί καλύτερα. Όταν ετοιμάζεις σαλάτα ή κάποια συνταγή και δεν θέλεις να βάλεις όλο τ...
By NIKOS
Είναι το πιο μαλακό και παράλληλα άπαχο κομμάτι που μπορείς να βρεις στο μοσχαρίσιο κρέας. Με λίγα λόγια είναι η επιλογή σου για φαγητά...
By NIKOS
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συντηρήσεις το αλάτι σου καλύτερα μέσα στην αλατιέρα και να μην πετρώσει και δεν πέφτει στο φαγητό. Το ρ...
By NIKOS
Σου έχει τύχει να μείνουν νόστιμα καρύδια στο σακουλάκι και να μαλακώσουν; Να χάσουν το τραγανό τους τελείωμα στο στόμα και να είναι ...
By NIKOS
Βγάλε τα αυγά από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν ξεκινήσεις το γλυκό... Το μυστικό για αφράτη μαρέγγα που στέκεται και δίνει όγκο και αφράτη...
By NIKOS
Για να μην χρειάζεται να φοράς στολή τρελού επιστήμονα κάθε φορά που τηγανίζεις, φρόντισε ότι βάζεις στο καυτό λάδι να έχει στεγνώσει ...