Χαρτογράφησε το μοσχαρίσιο κρέας: Λαιμός!

Για ποιο λόγο θα το επιλέξεις; Σε ποια συνταγή ταιριάζει... γάντι;
Το κομμάτι του λαιμού είναι πολύ μαλακό και αρκετά βέβαια πιο λιπαρό. Έτσι είναι καλό να γίνει στα κάρβουνα για να είναι τρυφερό και να μην στεγνώσει παραπάνω από τη φωτιά. Ζήτησέ το λοιπόν αν θέλεις να φτιάξεις μοσχάρι στη σχάρα ή μπεκρή μεζέ.
Χαρτογράφησε το μοσχαρίσιο κρέας: Λαιμός! 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Για ποιο λόγο θα το επιλέξεις; Σε ποια συνταγή ταιριάζει... γάντι; Το κομμάτι του λαιμού είναι πολύ μαλακό και αρκετά βέβαια πιο λιπαρό....


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!