ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ

Πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς και ενυδατικά προϊόντα για την φροντίδα των βρεφών περιέχουν parabens.
Τα parabens είναι μια κατηγορία χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τις βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητές τους ως συντηρητικά.
Ορισμένα parabens έχουν αποδειχθεί να είναι ενδοκρινικοί διαταράκτες – δηλαδή ενδεχομένως αρκετά parabens να προκαλούν μείωση της ποιότητας του σπέρματος, καρκίνο ή και αλλοίωση της σεξουαλικής ανάπτυξης του ανθρώπου. Θεωρείται επίσης ότι
ορισμένα parabens ενδεχομένως να λειτουργούν ως αλλεργιογόνα, δηλαδή η χρήση προϊόντων που περιέχουν parabens να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις.

Σε ρούχα
Οι λιπαροί λεκέδες εξαφανίζονται συνήθως όταν πλένετε τα ρούχα σας σε 60 βαθμούς κελσίου και άνω.

Εάν το ρούχο σας δεν ανέχεται πλύση σε υψηλή θερμοκρασία, μουλιάστε το ρούχο σας πρώτα με άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων για 5-6 ώρες και στη συνέχεια πλένετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο.

Σε χαλιά και μοκέτες
Ξύστε ή απορροφήστε το λεκέ για να αφαιρέσετε όσο μπορείτε. Έπειτα τρίψτε απαλά με ένα πανί νοτισμένο με κηροζίνη. Αν επιχειρήσετε να αφαιρέσετε το λεκέ μέσα στα 5 πρώτα λεπτά,
συνήθως θα καταφέρετε να αφαιρέσετε το λεκέ. Μη χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα κηροζίνης σε υποστρώματα από καουτσούκ.

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε πασπαλίσετε το λεκέ με αλεύρι σίκαλης. Εάν δεν εξαφανίζεται εντελώς ο λεκές, βάλτε λίγο αφρό ξυρίσματος στις ίνες και ταμπονάρετε με ένα σφουγγάρι με κρύο νερό.
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος, καθώς και ενυδατικά προϊόντα για την φροντίδα των βρεφών περιέχουν parabens. Τα parabens είναι ...


On : Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!