ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Η κρέμα γάλακτος παράγεται κατά την αρχική φάση της παραγωγής βουτύρου από το λίπος που συσσωρεύεται πάνω από το φρέσκο γάλα.

Σε ρούχα
Οι λιπαροί λεκέδες φεύγουν συνήθως, όταν το ρούχο πλένεται σε 60 βαθμούς και άνω.

Εάν το ρούχο σας δεν ανέχεται πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες: Νοτίστε το ρούχο με άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων και αφήστε το για 5-6 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο κανονικά στο πλυντήριο ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ρούχου σας.

Επίμονους λεκέδες:
Πασπαλίστε αλεύρι σίκαλης στο λεκέ. Αφήστε το να αποξηραθεί και έπειτα βουρτσίστε το, ξεπλύνετε με κρύο νερό και στη συνέχεια πλένετε το ρούχο με ζεστό νερό.

Πολύ δύσκολους λεκέδες:
Ταμπονάρετε το λεκέ με ενζυματικό υγρό απορρυπαντικό και σφραγίστε το ρούχο σε μια πλαστική σακούλα για 2-3 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο σας στη μέγιστη επιτρεπόμενη για το ρούχο θερμοκρασία κατά προτίμηση με ενζυματικό απορρυπαντικό. Για ανθεκτικά ρούχα χρησιμοποιήστε ενζυματικό απορρυπαντικό με
χλωρίνη.

Μεταξωτά ρούχα:
Ταμπονάρετε αμέσως το λεκέ με οινόπνευμα. Εναλλακτικά πασπαλίστε αλεύρι σίκαλης στο λεκέ. Στη συνέχεια βάλτε το λεκέ μεταξύ δύο πετσέτων και σιδερώστε το ρούχο.

Μαύρα μεταξωτά ρούχα:
Τρίψτε το λεκέ με αδιάλυτη αμμωνία οικιακής χρήσης και στη συνέχεια βάλτε το λεκέ μεταξύ δύο πετσέτες και σιδερώστε το ρούχο.

Σε χαλιά και μοκέτες
Ξύστε ή απορροφήστε το λεκέ όσο το δυνατόν περισσότερο. Νοτίστε ένα πανί με κηροζίνη και τρίψτε απαλά το λεκέ. Εάν επιχειρήσετε να καθαρίσετε το λεκέ μέσα στα 5 πρώτα λεπτά, συνήθως η καταφέρετε να αφαιρέσετε το λεκέ.
ΛΕΚΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 4.5 5 NIKOS Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 Η κρέμα γάλακτος παράγεται κατά την αρχική φάση της παραγωγής βουτύρου από το λίπος που συσσωρεύεται πάνω από το φρέσκο γάλα. Σε ρούχα ...


On : Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!