ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Βάλτε ένα μπωλ με νερό να βράσει στον φούρνο μικροκυμάτων για 3-5 λεπτά.  Αφήστε  κλεισμένο μέσα για λίγα λεπτά ακόμη, να δράσει ο ατμός.  αφαιρέστε τις βρωμιές με ένα υγρό πανί.  Προσοχή στο νερό, είναι καυτό.
Στο ίδιο μπωλ νερό, βάλτε και 2 κουταλάκια μαγειρική σόδα μέσα στο νερό, να βράσει.  Η σόδα θα αφαιρέσει και τυχόν οσμές  από τον φούρνο.  Για σκληρή βρωμιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το διάλυμα, για να τρίψετε το εσωτερικό του φούρνου, με ένα σφουγγάρι, αλλά προσοχή, το νερό καίει.
Σε ένα μπωλ βάλτε 1 φλυτζάνι νερό και 1/4 του φλυτζανιού ξύδι και βάλτε το να βράσει μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων.  Οι ατμοί θα καθαρίσουν τον φούρνο αλλά θα αφαιρέσουν και τις οσμές.
Σε ένα μπωλ νερό βάλτε 1-2 φέτες λεμόνι και βάλτε το να βράσει μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων για 3-5 λεπτά.  Ο ατμός θα καθαρίσει και θα φρεσκάρει τον φούρνο.
ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 Βάλτε ένα μπωλ με νερό να βράσει στον φούρνο μικροκυμάτων για 3-5 λεπτά.  Αφήστε  κλεισμένο μέσα για λίγα λεπτά ακόμη, να δράσει ο ατμός....


On : Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!