ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ #1

Λοιπόν, αναμίξτε 1/4 του φλυτζανιού άμυλο καλαμποκιού με 1/4 του φλυτζανιού μαγειρική σόδα.  Ρίξτε μέσα 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο από τεϊόδεντρο και έτοιμο.  Αυτό το αποσμητικό είναι σε μορφή πούδρας, εφαρμόζεται με πον-πον, δεν καλύπτει απλώς την δυσάρεστη οσμή αλλά περιέχει ότι χρειάζεται για να εμποδίσει την ανάπτυξη της κακοσμίας, όπως άμυλο για απορρόφηση της υγρασίας, σόδα για αποσμητικό και έλαιο από τεϊόδεντρο ως μυκητοκτόνο.

Αν δεν σας αρέσει το αποσμητικό σε μορφή πούδρας, ανακατέψτε στο μίγμα και 2-3 κουταλιές της σούπας λάδι από κοκοφοίνικα, σε στερεή μορφή, και βάλτε την πάστα μέσα στη συσκευασία στικ από το παλιό σας αποσμητικό.  Αφήστε 1-2 μέρες, να στερεοποιηθεί καλά και είναι έτοιμο για χρήση.  Σημειώστε ότι αυτό το αποσμητικό είναι πιο μαλακό από αυτά του εμπορίου και γι' αυτό εφαρμόστε το απαλά.  Επίσης χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα, μόλις μια απαλή επάλειψη.

ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ #1 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 Λοιπόν, αναμίξτε 1/4 του φλυτζανιού άμυλο καλαμποκιού με 1/4 του φλυτζανιού μαγειρική σόδα.  Ρίξτε μέσα 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο από ...


On : Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!