Η μαρέγκα δεν είναι τόσο δύσκολη

Τα ασπράδια κτυπιούνται εύκολα μαρέγκα, εάν τους ρίξετε λίγο αλάτι, ή μερικές σταγόνες λεμόνι, ή ακόμη λίγη ζάχαρη άχνη. Αφού γίνει η μαρέγκα, περάστε το σκεύος κάτω από πολύ κρύο νερό, για να ξεκολλήσει ολόκληρη, σαν ένα κομμάτι.
Η μαρέγκα δεν είναι τόσο δύσκολη 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 Τα ασπράδια κτυπιούνται εύκολα μαρέγκα, εάν τους ρίξετε λίγο αλάτι, ή μερικές σταγόνες λεμόνι, ή ακόμη λίγη ζάχαρη άχνη. Αφού γίνει η μαρ...


On : Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!