Βελουτέ... σουρωτή!

Για να αποκτήσει η σούπα βελουτέ πραγματικά βελούδινη υφή, πρέπει
καταρχάς να την πολτοποιήσουμε καλά. Ιδανικά, λοιπόν, χρησιμοποιούμε ένα καλό μπλέντερ. Αν δεν έχουμε, κάνουμε την πολτοποίηση στο μούλτι, σε δόσεις, αλλά για αρκετή ώρα ώστε να λιώσουν καλά τα υλικά. Επίσης, το ραβδομπλέντερ κάνει καλή δουλειά αρκεί να είναι δυνατό. Αφού πολτοποιήσουμε τη σούπα, την περνάμε από πολύ ψιλό σουρωτήρι (σινουά) ώστε να απομακρύνουμε τυχόν κομματάκια. Για να «περάσει» η μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα σούπας, χρησιμοποιούμε ένα κουτάλι ή μια κουτάλα με το οποίο ανακατεύουμε τη σούπα μέσα στο σουρωτήρι.

πηγή:www.gastronomos.gr
Βελουτέ... σουρωτή! 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 Για να αποκτήσει η σούπα βελουτέ πραγματικά βελούδινη υφή, πρέπει καταρχάς να την πολτοποιήσουμε καλά. Ιδανικά, λοιπόν, χρησιμοποιούμε έν...


On : Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!