Πώς θα δέσει η σάλτσα;

Αν έχει γίνει το κοκκινιστό ή το λεμονάτο αλλά η σάλτσα δεν έχει
δέσει, κάνουμε το εξής απλό για να αποφύγουμε να τη δέσουμε με κορν φλάουρ, που «θαμπώνει» τη γεύση του φαγητού και του προσθέτει άσκοπες θερμίδες: σουρώνουμε το κρέας και βράζουμε το ζουμί σε δυνατή φωτιά μέχρι να δέσει. Επίσης, αν στο φαγητό έχουμε βάλει κρεμμύδι, πράσο, καρότο, σέλερι ή άλλα λαχανικά, μπορούμε να λιώσουμε μια ποσότητα από αυτά μαζί με ζουμί από την κατσαρόλα και να βάλουμε τον πολτό στο φαγητό. Η προσθήκη αυτή θα βοηθήσει τη σάλτσα να αποκτήσει πυκνόρρευστη υφή.

πηγή:www.gastronomos.gr
Πώς θα δέσει η σάλτσα; 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 Αν έχει γίνει το κοκκινιστό ή το λεμονάτο αλλά η σάλτσα δεν έχει δέσει, κάνουμε το εξής απλό για να αποφύγουμε να τη δέσουμε με κορν φλάο...


On : Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!