ΓΙΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
ΠΟΤΕ δεν βάζουμε ενα κρέας να βράσει γρήγορα και σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα γιατι έτσι σκληραίνει.Χαμηλή φωτιά,σκεπασμένη κατσαρόλα και αρκετή δόση υπομονής μας δίνουν πάντα το ιδανικό φαγητό.Το σιγανό μαγείρεμα είναι ένα απο τα μυστικά της επιτυχίας του φαγητού ειδικά αν πρόκειται για κρέας..
ΓΙΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
4.5
5
NIKOS
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015
ΠΟΤΕ δεν βάζουμε ενα κρέας να βράσει γρήγορα και σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα γιατι έτσι σκληραίνει.Χαμηλή φωτιά,σκεπασμένη κατσαρόλα κ...
On : Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου