ΓΙΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

ΠΟΤΕ δεν βάζουμε ενα κρέας να βράσει γρήγορα και σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα γιατι έτσι σκληραίνει.Χαμηλή φωτιά,σκεπασμένη κατσαρόλα και αρκετή δόση υπομονής μας δίνουν πάντα το ιδανικό φαγητό.Το σιγανό μαγείρεμα είναι ένα απο τα μυστικά της επιτυχίας του φαγητού ειδικά αν πρόκειται για κρέας..
ΓΙΑ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 ΠΟΤΕ δεν βάζουμε ενα κρέας να βράσει γρήγορα και σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα γιατι έτσι σκληραίνει.Χαμηλή φωτιά,σκεπασμένη κατσαρόλα κ...


On : Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!