Πολλές φορές όταν μετράμε κολλώδη υγρά για κάποια συνταγή μας όπως π.χ. μέλι,γλυκόζη,πετιμέζι κλπ,αρκετή ποσότητα παραμένει στον δοσομετρητή μας λόγω της κολλώδης τους υφής.Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι πρίν μετρήσουμε να περάσουμε τον δοσομετρητή μαςς με λίγο λάδι έτσι ωστε καί να μην κολλάει στο σκεύος καί να αδειάζει γρήγορα στα υπόλοιπα υλικά μας.
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΟΛΛΩΔΗ ΥΓΡΑ
On : Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου