Για να είναι τα φαγητά σας γεμάτα άρωμα,φροντίστε ωστε τα αρωματικά χόρτα και τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιήσετε,να τα βάλετε προς το τέλος του μαγειρέματος,5 λεπτά πρίν είναι εντελώς έτοιμο το φαγητό σας.Αυτό γίνεται για να διατηρηθούν ατόφιες οι γεύσεις και τα αρώματα απο τα μπαχαρικά και τα αρωματικά χόρτα σας και να μην «πεθάνουν» κατα τη διάρκεια του μαγειρέματος.ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατι δέν ισχύει το ίδιο για όσα μπαχαρικά δέν είναι σε σκόνη αλλα σε κομμάτια (όπως μπαχάρι κανέλλα,γαρύφαλλο κλπ) και τα φύλλα δάφνης οπου θα πρέπει να τα βάλετε απο την αρχή του μαγειρέματος ουτως ώστε μέσω του βρασμού να αποδοθεί η γεύση και το άρωμά τους.
ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ
On : Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου