Για να συντηρήσετε το λάχανο για πολλούς μήνες θαπρέπει αφού αφαιρέσετε τα εξωτερικά φύλλα,να πλύνετε πολύ καλά το υπόλοιπο και έπειτα να το κόψετε σε πολύ λεπτές φέτες.Επειτα ζεματίστε το σε νερό που βράζει για 2 λεπτά και στη συνέχεια βάλτε το κατευθείαν σε παγωμένο νερό για άλλα 2 λεπτά.Στραγγίξτε το όσο πιό καλά μπορείτε και τοποθετείστε το σε σακούλες φροντίζοντας να αφαιρέσουμε τον αέρα απο αυτές.Τοποθετούμε το λάχανό μας στην κατάψυξη και τελειώσαμε.Με τον παραπάνω τρόπο το λάχανο μπορεί να διατηρηθεί για 6 μήνες.
ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ
On : Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου