Για να πετύχουμε τέλεια,αφράτη και σταθερή μαρέγκα πρέπει το μπόλ και τα εργαλεία χτυπήματος που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι πολύ καθαρά και στεγνά,χωρίς ίχνος λιπαρότητας και αν γίνεται να τα έχουμε παγώσει λίγο στο ψυγείο.Χτυπάμε τη μαρέγκα πάντα σε χαμηλή ταχύτητα για αρκετή ώρα(οχι γρήγορα και δυνατά).Εάν μετά απο παρατεταμένο χτύπημα δεν διογκώνεται,τότε σαν τελευταία λύση προσθέτουμε λίγες σταγόνες λεμονιού,ξιδιού η λίγο αλάτι.Η Μαρέγκα πρέπει να είναι το τελευταίο υλικό που θα μπεί σε μία συνταγή,γι αυτό κείτε το ωμό κρέας στο ψυγείοαι τη χτυπάμε τελευταία στιγμή και τη χρησιμοποιούμε αμέσως.Δεν πρέπει να χτυπηθεί και να περιμένει γιατί θα χάσει τον όγκο της.
ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΡΕΓΓΑ
On : Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΛΥΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΜΑΡΕΓΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου