Πόσες φορές σας έχει συμβεί να θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό,αλλα να έχετε ξεχάσει να βγάλετε το βούτυρο που θα χρησιμοποιήσετε και να πάρει θερμοκρασία δωματίου;Πόσες φορές θέλετε να αλείψετε βούτυρο στις φρυγανιές σας το πρωί αλλα το βούτυρο να είναι σκληρό σαν πέτρα;Λοιπόν σας έχω για σήμερα ενα σούπερ απλό κολπάκι που θα σας βγάλει απο μεγάλο βραχνά!!!Κατ αρχάς,βάλτε σε ενα πιατάκι το βούτυρο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε,και έπειτα πάρτε ένα ποτήρι που το άνοιγμά του θα σκεπάζει το βούτυρο και θα ακουμπάνε τα χείλη του στο πιατάκι σας.Θερμάνετε το ποτήρι είτε βάζοντάς το για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων,ειτε γεμίστε το με ζεστό νερό(απο τον βραστήρα π.χ.),είτε με ζεστό νερό απο τη βρύση ξεπλύνετέ το μέσα έξω μέχρι να ζεσταθεί καλά.Επειτα σκεπάστε το βούτυρο στο πιατάκι και αφήστε το για 15-20 δευτερόλεπτα η αν δείτε οτι θέλει κι άλλο,αφήστε το για λίγο παραπάνω.Το βούτυρό σας θα μαλακώσει και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ώρες!!!Αν θέλετε μεγάλη ποσότητα,επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία όσες φορές χρειαστεί.
ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ
On : Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΟΥΤΥΡΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου