ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
Θέλετε να βάλετε ωμό κρεμμύδι στη σαλάτα σας ή σε κάποιο
φαγητό και καίει πολύ;Δοκιμάστε να το βάλετε σε ροδέλες η ψιλοκομένο σε ένα μπολάκι με νερό βρύσης και μία κουταλιά
του γλυκού αλάτι ανακατεμένη με το νερό για 20 λεπτά.Το αποτέλεσμα θα σας
εντυπωσιάσει.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015
Θέλετε να βάλετε ωμό κρεμμύδι στη σαλάτα σας ή σε κάποιο φαγητό και καίει πολύ;Δοκιμάστε να το βάλετε σε ροδέλες η ψιλοκομένο σε ένα μπ...
On : Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΛΑΧΑΝΙΚΑ,
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου