Αν σας περίσσεψε ρύζι,φροντίστε να αποθηκεύσετε ότι έμεινε σε ένα μπόλ πολύ καλά σφραγισμένο.Οταν θέλετε να ζεστάνετε το ρύζι που περίσσεψε,ραντίστε το με λίγο νεράκι,καλύψτε το με ένα καπάκι και ζεστάνετέ το σε χαμηλή θερμοκρασία.Με αυτό το κολπάκι το ρύζι σας θα ξανανοιώσει και θα ναι σάν φρέσκο,έτοιμο να καταναλωθεί ξανά.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΡΥΖΙ ΦΡΕΣΚΟ ΞΑΝΑ
On : Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΡΥΖΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου