Οταν ψήνουμε κρεατικά στη σχάρα,όταν πέφτουν τα λίπη του κρέατος πάνω στα κάρβουνα,πολλές φορές δημιουργούνται έντονες φλόγες.Είναι μεγάλο λάθος εκείνη τη στιγμή να ρίξετε νερό γιατί μετά το κρέας δέν θά χει τόσο νόστιμη γεύση και θα γίνει περισσότερο βραστό παρά ψητό.Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε,είναι κάθε φορά που ψήνετε να έχετε εύκαιρο κάπου κοντά σας χοντρό αλάτι και να ρίχνετε μ αυτό στις φλόγες που δημιουργούνται στη θράκα.Εναλλακτικά μπορείτε να ψεκάσετε το κρέας με λίγο κόκκινο κρασί θωρακίζοντάς το έτσι απο τις φλόγες.
ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
On : Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου