Αν φτιάχνετε λεμονάτο και για κάποιο λόγο η σαλτσούλα σας είναι πολύ αραιή και δέν έχει δέσει,δοκιμάστε το εξής:Αφαιρέστε το κρέας απο την κατσαρόλα και αφήστε το ζουμί να βράσει.Σε ένα μούλτι χτυπήστε λίγο απο το ζουμί με 1 Κ.σούπας μουστάρδα και 1 Κ.σούπας τυρί τύπου φιλαδέλφια.Προσθέστε το στην κατσαρόλα με την αραιή σάλτσα και ανακατέψτε.Η σάλτσα θα πήξει με αυτό το κολπάκι.Τέλος προσθέστε το κρέας και συνεχίστε το μαγείρεμα αν χρειαστεί.Το παραπάνω κολπάκι μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε όλες τις ΛΕΥΚΕΣ σάλτσες!
ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΑΡΑΙΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ
On : Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΣΑΛΤΣΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου