Καλή η μαγιονέζα αλλά τι θα έλεγες να της δώσεις λίγη γεύση παραπάνω; Μετέτρεψε την κλασσική μαγιονέζα σε ένα νέο, εντελώς διαφορετικό ντιπ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.
Καυτερή: πρόσθεσε μια κ.γ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά μαζί με δύο κ.γ. σος τσίλι σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Πικάντικη: πρόσθεσε μια κουταλιά του γλυκού ξύσμα και χυμό λεμονιού λεμονιού και 3 κ.σ. πάπρικα σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Αλμυρή και πικάντικη: πρόσθεσε μια κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και ένα κ.γ. ζάχαρη σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Με μυρωδικά και βότανα: πρόσθεσε δύο κ.σ. άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα και λίγα φύλλα εστραγκόν σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Σκορδάτη: πρόσθεσε ¼ της κούπας ελιές Καλαμών (χωρίς κουκούτσι) ψιλοκομμένες κι ένα κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Καυτερή: πρόσθεσε μια κ.γ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά μαζί με δύο κ.γ. σος τσίλι σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Πικάντικη: πρόσθεσε μια κουταλιά του γλυκού ξύσμα και χυμό λεμονιού λεμονιού και 3 κ.σ. πάπρικα σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Αλμυρή και πικάντικη: πρόσθεσε μια κ.σ. ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί και ένα κ.γ. ζάχαρη σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Με μυρωδικά και βότανα: πρόσθεσε δύο κ.σ. άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένα και λίγα φύλλα εστραγκόν σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Σκορδάτη: πρόσθεσε ¼ της κούπας ελιές Καλαμών (χωρίς κουκούτσι) ψιλοκομμένες κι ένα κ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο σε ½ κούπα μαγιονέζα.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου