Πότε καρυκεύουμε το φαγητό;
Αν δεν αποτελούν μέρος μαρινάτας, τα καρυκεύματα και τα αρωματικά μπαίνουν πάντα τελευταία στο μαγείρεμα. Τα «γλυκά» καρυκεύματα καλύτερα να τα προσθέτουμε στις σάλτσες κι όχι στο κυρίως φαγητό.
Πότε καρυκεύουμε το φαγητό;
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
Αν δεν αποτελούν μέρος μαρινάτας, τα καρυκεύματα και τα αρωματικά μπαίνουν πάντα τελευταία στο μαγείρεμα. Τα «γλυκά» καρυκεύματα καλύτερα...
On : Τετάρτη 10 Απριλίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΜΠΑΧΑρικα
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου