Φτιάξε ένα πυκνό σιρόπι όπου τα φρούτα επιπλέουν και άρχισε να προσθέτεις σιγά σιγά νερό. Σταμάτα την προσθήκη νερού όταν τα φρούτα βρεθούν στο μέσο του διαλύματος. Τότε η αναλογία ζάχαρης-νερού είναι η ιδανική και εξασφαλίζει ότι η μαρμελάδα σου θα έχει την κατάλληλη πυκνότητα και γεύση.
Πόση ζάχαρη θέλει η μαρμελάδα;
Φτιάξε ένα πυκνό σιρόπι όπου τα φρούτα επιπλέουν και άρχισε να προσθέτεις σιγά σιγά νερό. Σταμάτα την προσθήκη νερού όταν τα φρούτα βρεθούν στο μέσο του διαλύματος. Τότε η αναλογία ζάχαρης-νερού είναι η ιδανική και εξασφαλίζει ότι η μαρμελάδα σου θα έχει την κατάλληλη πυκνότητα και γεύση.
On : Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου