Για τραγανά και χωρίς να ανοίγουν στο ψήσιμο λουκάνικα
Για να μην ανοίξουν στο μπάρμπεκιου, αλευρωσέ τα. Το αλεύρι συγκρατεί την πέτσα στα λουκάνικα, ιδιαίτερα στα χωριάτικα, και τα κάνει πιο τραγανά.
Για τραγανά και χωρίς να ανοίγουν στο ψήσιμο λουκάνικα
4.5
5
NIKOS
Τετάρτη 10 Απριλίου 2013
Για να μην ανοίξουν στο μπάρμπεκιου, αλευρωσέ τα. Το αλεύρι συγκρατεί την πέτσα στα λουκάνικα, ιδιαίτερα στα χωριάτικα, και τα κάνει πι...
On : Τετάρτη 10 Απριλίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΚΡΕΑΤΙΚΑ,
ΨΗΤΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου