Είναι η γνωστή ζάχαρη που ρίχνουμε στον καφέ και τα υπόλοιπα ροφήματα. Είναι μάλιστα και η πιο "χρηστική" δεδομένου πως χρησιμοποιείται στα περισσότερα γλυκά και συνταγές ζαχαροπλαστικής, εκτός κι αν έχουν ιδιαιτερότητες και συγκεκριμένη παρασκευή που απαιτεί ζάχαρη άχνη.
- Ζάχαρη σε κύβους
Τη ζάχαρη σε κύβους ίσως να την έχεις συνδέσει με το απογευματινό τσάι, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξαιρερικά σε γλυκά. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως μπορούμε πολύ εύκολα να υπολογίσουμε την ποσότητα μετρώντας κυβάκια!
Tip: Είναι ιδανική για να κολλήσουμε τα σου μεταξύ τους ή για να καραμελώσουμε γεμιστά φρούτα με ευκολία!
- Ζάχαρη άχνη
Η ζάχαρη που με το πασπάλισμα θυμίζει... χιόνι! Διακοσμεί τόσο την παραδοσιακή βασιλόπιτα, όσο και τα σπιτικά κέικ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για γλάσο.
- Ζάχαρη κρυσταλλιζέ
Είναι η πιο κατάλληλη ζάχαρη για να φτιάξεις σιροπάκι!
- Ζάχαρη καστανή ή μη επεξεργασμένη
Πρόκειται για την ακατέργαστη ζάχαρη. Μπορεί να αντικαταστήσει την απλή ζάχαρη με πολύ μικρή απόκλειση στην γεύση ενώ ιδιαίτερα γευστικό είναι το αποτέλεσμα για ζαχαρωμένα φρουτάκια!
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου