Ιδανική θερμοκρασία ψησίματος
Κρέατα & μπιφτέκια
- Θέλουν δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
Ψάρια
- Χρειάζονται πολύ καυτό ελαιόλαδο στο τηγάνισμα για να γίνουν τραγανά.
Πατάτες
- Αρχικά η φωτιά πρέπει αν είναι μέτρια και προς το τέλος δυνατή.
Ιδανική θερμοκρασία ψησίματος
4.5
5
NIKOS
Τρίτη 26 Μαρτίου 2013
Κρέατα & μπιφτέκια - Θέλουν δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος. Ψάρια - Χρειάζονται πολύ καυτό ελαιόλαδο στο τηγάνισμα ...
On : Τρίτη 26 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ,
ΚΡΕΑΤΙΚΑ,
ΠΑΤΑΤΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου