Για κάτασπρο και σπυρωτό ρύζι
Αν ρίξετε λίγες σταγόνες ξίδι από κρασί ή χυμό λεμονιού στο ριζότο σας, αυτό θα γίνει κάτασπρο αλλά και πιο σπυρωτό.
Για κάτασπρο και σπυρωτό ρύζι
4.5
5
NIKOS
Τρίτη 26 Μαρτίου 2013
Αν ρίξετε λίγες σταγόνες ξίδι από κρασί ή χυμό λεμονιού στο ριζότο σας, αυτό θα γίνει κάτασπρο αλλά και πιο σπυρωτό.
On : Τρίτη 26 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΡΥΖΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου