Πότε αλατίζουμε το φαγητό;
Στο βράσιμο των λαχανικών από την αρχή. Στις σούπες και στις σάλτσες το βάζουμε σχεδόν από την αρχή. Στο τηγάνισμα των ψαριών το προσθέτουμε στο τηγάνι. Στα κρέατα το βάζουμε στο τέλος, αν και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.
Πότε αλατίζουμε το φαγητό;
4.5
5
NIKOS
Σάββατο 16 Μαρτίου 2013
Στο βράσιμο των λαχανικών από την αρχή. Στις σούπες και στις σάλτσες το βάζουμε σχεδόν από την αρχή. Στο τηγάνισμα των ψαριών το προσθέτο...
On : Σάββατο 16 Μαρτίου 2013,
Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες :
ΑΛΑΤΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου