1ο: Ακτινίδιο στο κρέας;
Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι το ακτινίδιο! Αν αλοίψεις το κρέας σου με πολτοποιημένο ακτινίδιο και το αφήσεις να "μαριναριστεί" λιγάκι μέσα σε αυτό, το κρέας θα γίνει τρυφερό και θα μαλακώσει απίστευτα.
Κόλπο 2ο: Και το τριαντάφυλο κάνει δουλίτσα!
Ένας άλλος τρόπος είναι να βάλουμε μέσα στο ταψί μερικά αποξηραμμένα πέταλα από τριαντάφυλλο ή ακόμη και λικέρ τριαντάφυλλο.
Κόλπο 3ο: Ρίξε ζαχαρίτσα για κρέας σκέτο λουκούμι
Εναλλακτικά, αν τα δύο παραπάνω τρικ - που δοκιμασμένα είναι αποτελεσματικά σου φαίνονται υπερβολικά δοκίμασε να ρίξεις λίγη ζάχαρη στο κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου