Τρία Κολπάκια για να μαλακώσει το κρέας


1ο: Ακτινίδιο στο κρέας; 
Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι το ακτινίδιο! Αν αλοίψεις το κρέας σου με πολτοποιημένο ακτινίδιο και το αφήσεις να "μαριναριστεί" λιγάκι μέσα σε αυτό, το κρέας θα γίνει τρυφερό και θα μαλακώσει απίστευτα. 
Κόλπο 2ο: Και το τριαντάφυλο κάνει δουλίτσα!
Ένας άλλος τρόπος είναι να βάλουμε μέσα στο ταψί μερικά αποξηραμμένα πέταλα από τριαντάφυλλο ή ακόμη και λικέρ τριαντάφυλλο. 
Κόλπο 3ο: Ρίξε ζαχαρίτσα για κρέας σκέτο λουκούμι
Εναλλακτικά, αν τα δύο παραπάνω τρικ - που δοκιμασμένα είναι αποτελεσματικά σου φαίνονται υπερβολικά δοκίμασε να ρίξεις λίγη ζάχαρη στο κρέας. 
Τρία Κολπάκια για να μαλακώσει το κρέας 4.5 5 NIKOS Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 1ο : Ακτινίδιο στο κρέας;  Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι το ακτινίδιο! Αν αλοίψεις το κρέας σου με πολτοποιημένο ακτ...


On : Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!