... και ο βασιλικός, τα ψιλοκόβουμε την τελευταία στιγμή, δηλαδή λίγο πριν τα προσθέσουμε στο φαγητό. Αυτό ισχύει αν τα βάλουμε στο γαρνίρισμα, γιατί αν πρόκειται να μαγειρευτούν, έστω και λίγο, δεν πρόκειται να διατηρήσουν το ζωηρό πράσινο χρώμα τους.
πηγή:http://www.gastronomos.grΓια να μη «μαυρiσει» ο δυoσμος...
On : Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου