Αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής των πράσινων λαχανικών με τον εξής απλό τρόπο: τα τυλίγουμε με ελαφρώς μουσκεμένο χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε, μέσα σε πλαστική σακουλίτσα τροφίμων, στο ψυγείο. Η φρέσκια ρόκα μπορεί να «κρατήσει» μέχρι και 4 μέρες περισσότερο.
πηγή:http://www.gastronomos.grΜεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τα λαχανικά
On : Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου