Η χωριατικη που περισσεψε…

… γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολτό είτε να την ψιλοκόψουμε πατώντας το διακόπτη 2-3 φορές. Τη σάλτσα θα σερβίρουμε σε μπολάκι δίπλα στο ψητό φιλέτο κοτόπουλου, σε μπριζόλες, σε ψαρονέφρι κ.ά. ή θα την αναμείξουμε με ζεστά ζυμαρικά. Διορθώνουμε το αλατοπίπερο και αν χρειαστεί προσθέτουμε 1 μικρή φρέσκια ντομάτα, λίγο αγγούρι ή κάποιο μυρωδικό για ενδυνάμωση της γεύσης.
πηγή:http://www.gastronomos.gr
Η χωριατικη που περισσεψε… 4.5 5 NIKOS Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012 … γίνεται μια πρώτης τάξεως σάλτσα για ψητά κρεατικά ή ζυμαρικά. Μπορούμε να την περάσουμε από το μπλέντερ και είτε να την κάνουμε πολ...


On : Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!