Αν τα αποξηραμένα φρούτα που έχουμε στο ντουλάπι έγιναν με τον καιρό πολύ σκληρά και άκαμπτα και δεν θέλουμε να τα μουλιάσουμε σε χλιαρό νερό, πράγμα το οποίο συνήθως τα παραμαλακώνει και ενδείκνυται μόνο για συνταγές στις οποίες δεν μας πειράζει αν λιώσουν, τα βάζουμε σε ένα ταψί, τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες νερό και τα φουρνίζουμε σε μέτριο φούρνο, στους 180° C, για λίγα λεπτά. Έτσι γίνονται τρυφερά και εύκαμπτα χωρίς να χάσουν το σχήμα τους ή να λιώσουν.
πηγή:http://www.gastronomos.grΠως θα γινουν τρυφερα τα πολυ ξερα φρουτα
On : Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου