Πόσες φορές σας έχει συμβεί την ώρα που βράζετε γάλα στην κατσαρόλα,να ξεχαστείτε και να σας ξεχειλίσει με αποτέλεσμα να κάνει την κουζίνα σας χάλια;Εχετε υπόψιν οτι υπάρχουν 2 πολύ καλοι τρόποι για να αποφύγετε στο μέλλον παρόμοια κατάσταση!!!Ο πρώτος τρόπος είναι να βάλετε μία ξύλινη κουτάλα στο άνοιγμα της κατσαρόλας σας(στα χείλη,σάν καπάκι),και ο δεύτερος είναι να αλείψετε περιμετρικά την κατσαρόλα στα χείλη με βούτυρο.Και οι 2 τρόποι είναι θαυματουργοί και σωτήριοι!
Για να μην χυθει το γαλα που βραζει
On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΓΑΛΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου