Αν το φαγητό που μαγειρεύετε απαιτεί «σβήσιμο» με αλκοόλ και διστάζετε να το βάλετε γιατί θα το φάει και το παιδί σας, μην ανησυχείτε. Απλώς, όταν προσθέσετε το ποτό στη συνταγή (κρασί, βότκα, ρακή κ.λπ.) καλό θα ήταν να περιμένετε 2-3 λεπτά ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Μ’ αυτόν τον τρόπο κρατάτε τα αρώματα του ποτού που έχετε βάλει, χωρίς να έχετε ενοχές για τα μικρά σας!
Το αλκοολ στο φαγητο
On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΑΛΚΟΟΛ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου