Εσείς γνωρίζετε πώς να αποθηκεύετε τον κιμά που θέλέτε στην κατάψυξή σας ωστε να μήν πιάνει χώρο,αλλα και όταν έρθει η ώρα να τον χρησιμοποιήσετε να ξεπαγώνει σε χρόνο ρεκόρ;Κατ αρχάς μόλις αγοράσετε τον κιμά,χωρίστε τον σε μερίδες σε σακούλες τροφίμων(πολυ μπάγκ) και πιέστε με την παλάμη του χεριού σας ωστε να πλατύνει όσο γίνεται.Επειτα διπλώστε την κάθε σακούλα και τοποθετήστε τον κιμά στην κατάψυξη.Με αυτόν τον τρόπο πιάνει κατα πολύ λιγότερο χώρο στην κατάψυξή σας,αλλα και όταν έρθει η ώρα να τον αποψύξετε για να τον μαγειρέψετε,θα πάρει πολυ πιο λίγη ώρα για να αποψυχθεί.
Κιμας πλακε στην καταψυξη
On : Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΚΙΜΑΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου