Όποια και αν είναι η συνταγή σου, μπορείς να έχεις πάντα στο ντουλάπι σου το κατάλληλο μείγμα μπαχαρικών που θα απογειώσει τη γεύση του. 2-3 κουταλιές από το μυστικό σου όπλο και όλοι θα παραμιλούν με το φαγητό σου. Μην σε παραξενεύει το αλεύρι. Είναι ένας τρόπος να δέσει και να μελώσει καλύτερα το φαγητό σου, χωρίς extra κορν φλάουρ!
Βάλε λοιπόν σε ένα στεγνό βάζο:
2 φλιτζάνια αλεύρι
4 κ.γ ρίγανη
2 κ.γ. βασιλικο ξερό
4 1/4 κ.γ αλάτι
4 1/4 κ.γ πιπέρι
4 1/4 κ.γ σκόνη σκόρδου
4 1/4 κ.γ πάπρικα
1 κ.γ πιπέρι καυτερό (καγιέν)
2 κ.σ. σπόρους σέλερι
4 1/4 σκόνη κρεμμυδιού
πηγή:www.tlife.gr
Βάλε λοιπόν σε ένα στεγνό βάζο:
2 φλιτζάνια αλεύρι
4 κ.γ ρίγανη
2 κ.γ. βασιλικο ξερό
4 1/4 κ.γ αλάτι
4 1/4 κ.γ πιπέρι
4 1/4 κ.γ σκόνη σκόρδου
4 1/4 κ.γ πάπρικα
1 κ.γ πιπέρι καυτερό (καγιέν)
2 κ.σ. σπόρους σέλερι
4 1/4 σκόνη κρεμμυδιού
πηγή:www.tlife.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου