Τα λατρεύει ακόμη και η Τατιάνα... μπήκες λοιπόν στον πειρασμό να τα φτιάξεις κι εσύ για το σπίτι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε συνεπάρουν οι μυρωδιές την ωρα που τα τσουρέκια σου ψήνονται. Αφού λοιπόν κρυώσουν καλά και μιας και από Μεγάλη Πέμπτη θα τα αγγίξεις το Μεγάλο Σάββατο, αν νηστεύεις, καλό είναι να τα τυλίξεις καλά με διάφανη μεμβράνη. Αλλά και μετά το Μεγάλο Σάββατο τα τσουρέκια διατηρούνται πολύ καλά, αν είναι καλά τυλιγμένα σε μεμβράνη. Αν η δόση που έκανες είναι πολύ μεγάλη, τότε δοκίμασε να φυλάξεις το τσουρέκι στην κατάψυξη (όπως κάνεις και με το ψωμί)!
Για να μην είναι ξερό το τσουρέκι μέχρι το Μεγάλο Σάββατο
On : Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΣΟΥΡΕΚΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου