Μαλακώνει η πίτσα στο σημείο όπου βάζεις τα υλικά σου; Τι μπορείς να κάνεις...

Ανοίγεις την τραγανή ζύμη σου και είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις επάνω στο στρογγυλό πιτάκι σου. Πιπεριές, πεπερόνι, ντομάτα, μπόλικο τυρί και οτιδήποτε άλλο επιθυμείς. Όμως αφού την ψήσεις, βλέπεις πως στο σημείο όπου υπάρχουν τα υλικά σου, η ζύμη έχει μαλακώσει και έχει "ιδρώσει"! Δύο είναι τα μυστικά. Αρχικά μπορείς να αλείψεις ελαφριά με λάδι τη ζύμη, πράγμα που θα διαφυλάξει την τραγανή ζύμη σου. Επίσης μπορείς να ψήσεις για λίγο τη ζύμη στο φούρνο, πριν προσθέσεις τα υλικά.
Μαλακώνει η πίτσα στο σημείο όπου βάζεις τα υλικά σου; Τι μπορείς να κάνεις... 4.5 5 NIKOS Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 Ανοίγεις την τραγανή ζύμη σου και είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις επάνω στο στρογγυλό πιτάκι σου. Πιπεριές, πεπερόνι, ντομάτα, μπόλικο τυ...


On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!