Ανοίγεις την τραγανή ζύμη σου και είσαι έτοιμη να δημιουργήσεις επάνω στο στρογγυλό πιτάκι σου. Πιπεριές, πεπερόνι, ντομάτα, μπόλικο τυρί και οτιδήποτε άλλο επιθυμείς. Όμως αφού την ψήσεις, βλέπεις πως στο σημείο όπου υπάρχουν τα υλικά σου, η ζύμη έχει μαλακώσει και έχει "ιδρώσει"! Δύο είναι τα μυστικά. Αρχικά μπορείς να αλείψεις ελαφριά με λάδι τη ζύμη, πράγμα που θα διαφυλάξει την τραγανή ζύμη σου. Επίσης μπορείς να ψήσεις για λίγο τη ζύμη στο φούρνο, πριν προσθέσεις τα υλικά.
Μαλακώνει η πίτσα στο σημείο όπου βάζεις τα υλικά σου; Τι μπορείς να κάνεις...
On : Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΖΥΜΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου