Η φέτα έχει φανατικούς οπαδούς, αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Αν όμως τη λατρεύεις δεν μπορείς να την αποχωριστείς ό, τι φαγητό κι αν έχεις στο τρραπέζι. Ωμή, ψητή, μέσα σε φύλλο με λαδάκι και ρίγανη και σε δεκάδες ακόμη συνδυασμούς είναι το τυρί που θα βάλει κυριολεκτικά το αλατοπίπερο στο καθημερινό σου τραπέζι. Να ένα ακόμη μυστικό... Θέλεις να δώσεις λίγη περισσότερη γεύση στο παστίτσιο σου ή τον μουσακά; Μπορείς να αποφύγεις ακόμη και το βούτυρο, να κάνεις τη μπεσαμέλ μόνο με γάλα και να προσθέσεις κομματάκια φέτας μέσα στην βελούδινη κρέμα. Θα γίνει πεντανόστιμη.
Αν ακολουθήσεις το μυστικό, πρόσεξε καλά το αλάτι γιατί η φέτα είναι αλμυρή από μόνη της.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου