Λατρεύεις τα φαγητά στην κατσαρόλα. Λαχταριστό στιφάδο, νόστιμο λεμονάτο ή ψητό κατσαρόλας, οι γεύσεις και οι μυρωδιές αναμευγνύονται άψογα και δίνουν ένα απίθανο αποτέλεσμα. Πολλές όμως φορές ανησυχείς για το λίπος που μπορεί να παραμένει στην κατσαρόλα σου και να κάνει το φαγητό σου πιο βαρύ. Υπάρχει λύση...
Πάρε ένα μεγάλο κομμάτι πάγο και ρίξε το μέσα στην κατσαρόλα λίγο πριν κατεβάσεις το φαγητό από τη φωτιά. Σε λίγα δευτερόλεπτα ο πάγος θα τραβήξει σαν μαγνήτης το λίπος γύρω του. Αφαίρεσέ το αστραπιαία και θα δείς πόσο από το λίπος έχει φύγει, κάνοντας το πιάτο σου πιο ελαφρύ χωρίς καμιά διαφορά στη γεύση και την απόλασυη.
Πάρε ένα μεγάλο κομμάτι πάγο και ρίξε το μέσα στην κατσαρόλα λίγο πριν κατεβάσεις το φαγητό από τη φωτιά. Σε λίγα δευτερόλεπτα ο πάγος θα τραβήξει σαν μαγνήτης το λίπος γύρω του. Αφαίρεσέ το αστραπιαία και θα δείς πόσο από το λίπος έχει φύγει, κάνοντας το πιάτο σου πιο ελαφρύ χωρίς καμιά διαφορά στη γεύση και την απόλασυη.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου