Αν έχετε αμφιβολίες για το αυγό που βράσατε,αν είναι σφιχτό ή μελάτο,δοκιμάστε να το...στριφογυρίσετε σε μια λεία επιφάνεια!!!Αν δείτε οτι περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα,είναι Βραστό.Σε αντίθετη περίπτωση,αν δέν κάνει πλήρεις περιστροφές και ταλαντεύεται απο τη μύτη μέχρι το πίσω μέρος,είναι μελάτο.
Επίσης μπορείτε πολύ απλά να κρατήσετε χρόνο..Σε νερό που βράζει άν αφήσετε το αυγό σας για 1 λεπτό,θα έχει σφιχτό ασπράδι και μελάτο κρόκο.Για σφιχτό αυγό,αφήστε το να βράσει για 5 λεπτά πάντα σε νερό που βράζει.
Επίσης μπορείτε πολύ απλά να κρατήσετε χρόνο..Σε νερό που βράζει άν αφήσετε το αυγό σας για 1 λεπτό,θα έχει σφιχτό ασπράδι και μελάτο κρόκο.Για σφιχτό αυγό,αφήστε το να βράσει για 5 λεπτά πάντα σε νερό που βράζει.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου