Τιθάσευσε το καυτό λάδι! Για να πάψεις να βγαίνεις από την κουζίνα με χανζαπλάστ

Για να μην χρειάζεται να φοράς στολή τρελού επιστήμονα κάθε φορά που τηγανίζεις, φρόντισε ότι βάζεις στο καυτό λάδι να έχει στεγνώσει καλά. Στράγγιξε καλά τις πατάτες ή τα διάφορα λαχανικά αφού τα πλύνεις. Μια κουταλιά αλάτι στην μέση του σκεύους (είτε αυτό είναι τηγάνι είτε κατσαρόλα) μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσεις καλές σχέσεις με το μανιασμένο λάδι.
Τιθάσευσε το καυτό λάδι! Για να πάψεις να βγαίνεις από την κουζίνα με χανζαπλάστ 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Για να μην χρειάζεται να φοράς στολή τρελού επιστήμονα κάθε φορά που τηγανίζεις, φρόντισε ότι βάζεις στο καυτό λάδι να έχει στεγνώσει ...


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!