Για να μην χρειάζεται να φοράς στολή τρελού επιστήμονα κάθε φορά που τηγανίζεις, φρόντισε ότι βάζεις στο καυτό λάδι να έχει στεγνώσει καλά. Στράγγιξε καλά τις πατάτες ή τα διάφορα λαχανικά αφού τα πλύνεις. Μια κουταλιά αλάτι στην μέση του σκεύους (είτε αυτό είναι τηγάνι είτε κατσαρόλα) μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσεις καλές σχέσεις με το μανιασμένο λάδι.
Τιθάσευσε το καυτό λάδι! Για να πάψεις να βγαίνεις από την κουζίνα με χανζαπλάστ
On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, Αναρτήθηκε στις Κατηγορίες : ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΤΗΓΑΝΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου