Πώς θα έχεις την τέλεια μαρέγγα για άψογα γλυκα

Βγάλε τα αυγά από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν ξεκινήσεις το γλυκό...
Το μυστικό για αφράτη μαρέγγα που στέκεται και δίνει όγκο και αφράτη γεύση στα γλυκά σου είναι τα ασπράδια να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Πρόσεξε ιδιαίτερα να μην πέσει μέρος από τον κρόκο αυγού στο μπολ που θα χτυπήσεις τη μαρέγγα, ενώ και τα εξαρτήματα του μίξερ ή το σύρμα θα πρέπει να είναι απολύτως καθαρά (δηλαδή να μην έχουν χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο μέρος της συνταγής, πριν την μαρέγγα)
Πώς θα έχεις την τέλεια μαρέγγα για άψογα γλυκα 4.5 5 NIKOS Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 Βγάλε τα αυγά από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν ξεκινήσεις το γλυκό... Το μυστικό για αφράτη μαρέγγα που στέκεται και δίνει όγκο και αφράτη...


On : Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!