Το γάλα που ρίχνουμε στο καβουρδισμένο αλεύρι για να φτιάξουμε
μπεσαμέλ είναι προτιμότερο να το έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Έτσι, η μπεσαμέλ κινδυνεύει να σβολιάσει λιγότερο από ό,τι αν το γάλα ήταν κρύο από το ψυγείο.
πηγή:www.gastronomos.gr
μπεσαμέλ είναι προτιμότερο να το έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Έτσι, η μπεσαμέλ κινδυνεύει να σβολιάσει λιγότερο από ό,τι αν το γάλα ήταν κρύο από το ψυγείο.
πηγή:www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου