Για να μη έχει γεύση αλευρίλας η μπεσαμέλ, πρέπει να ψήσουμε σε μέτρια
φωτιά για αρκετή ώρα το αλεύρι στο βούτυρο ή στο λάδι. Πιο συγκεκριμένα, όταν λιώσει το βούτυρο ή όταν ζεσταθεί το λάδι ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αποκτήσει μπεζ απόχρωση και να μυρίσει ψημένο (όχι καμένο).
πηγή:www.gastronomos.gr
φωτιά για αρκετή ώρα το αλεύρι στο βούτυρο ή στο λάδι. Πιο συγκεκριμένα, όταν λιώσει το βούτυρο ή όταν ζεσταθεί το λάδι ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αποκτήσει μπεζ απόχρωση και να μυρίσει ψημένο (όχι καμένο).
πηγή:www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου