Η πιο καλή η μπεσαμέλ

Για να μη έχει γεύση αλευρίλας η μπεσαμέλ, πρέπει να ψήσουμε σε μέτρια
φωτιά για αρκετή ώρα το αλεύρι στο βούτυρο ή στο λάδι. Πιο συγκεκριμένα, όταν λιώσει το βούτυρο ή όταν ζεσταθεί το λάδι ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αποκτήσει μπεζ απόχρωση και να μυρίσει ψημένο (όχι καμένο).

πηγή:www.gastronomos.gr
Η πιο καλή η μπεσαμέλ 4.5 5 NIKOS Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 Για να μη έχει γεύση αλευρίλας η μπεσαμέλ, πρέπει να ψήσουμε σε μέτρια φωτιά για αρκετή ώρα το αλεύρι στο βούτυρο ή στο λάδι. Πιο συγκεκρ...


On : Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011,

Για να μήν χάνεις καμία Συμβουλή,δώσε παρακάτω το email σου!!!

Δές πρώτος/η τις Καινούριες Συμβουλές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE!!!