Για σούπερ Τραγανές Τηγανητές Πατάτες , το μόνο που έχετε να κάνετε,ειναι με το που τις τηγανήσετε,να τις βάλετε κατευθείαν σε ένα μεταλλ...
ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
Home > All posts
By NIKOS
Για σούπερ Τραγανές Τηγανητές Πατάτες , το μόνο που έχετε να κάνετε,ειναι με το που τις τηγανήσετε,να τις βάλετε κατευθείαν σε ένα μεταλλ...
By NIKOS
Συμβαίνει όταν φτιάχνετε πίτσα όταν τελειώνει το ψήσιμο να σας βγαίνει στεγνή;Για να αποφύγετε κάτι παρόμοιο στο μέλλον,φροντίστε την επ...
By NIKOS
Οταν ψήνετε το φαγητό σας στον φούρνο αποφεύγετε να ανοιγοκλείνετε πολλές φορές την πόρτα του φούρνου γιατί χάνει μεγάλο μέρος της θερμοκ...
By NIKOS
Για να μή μας κάθονται τα πράσινα φασολάκια βαριά στο στομάχι μας,προσθέτουμε την ώρα που βράζουν ένα κολοκυθάκι τριμμένο στον τρίφτη.Το...
By NIKOS
Για να κρατήσετε τις λεπίδες του πολυκόφτη σας κοφτερές,απλά αλέστε μια φορα το μήνα λίγο αλάτι.Με αυτό το κολπάκι οι λεπίδες θα διατηρηθ...
By NIKOS
Πολλές φορές όταν βράζουμε αυγά,πολλά απο αυτά σπάνε.Για να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια κατάσταση,το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εί...
By NIKOS
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μερικές σταγόνες λεμονιού και δέ θέλετε να «μαγαρίσετε» ολόκληρο το λεμόνι,μπορείτε απλά να τρυπήσετε μ...
By NIKOS
Για να πετύχει η ζύμη για τη βάση της πίτσας σας,το νερό πρέπει να είναι χλιαρό.Αν είναι ζεστό δεν αφήνει τη ζύμη να φουσκώσει,ενω σε αντ...
By NIKOS
Ενας ακόμα τρόπος για να κρυώσετε γρήγορα το καυτό φαγητό σας ετσι ωστε να μπορέσετε να το φάτε χωρίς να καείτε,είναι να το απλώσετε καλά...
By NIKOS
Απαραίτητη προυπόθεση για να λιώσουν όλα σχεδόν τα κρεατικά,είναι το καλό σφράγισμα της λαδόκολλας και το δέσιμο με σπάγγο.Ετσι θα κρατ...
By NIKOS
Πόσες φορές σας έρχεται η όρεξη να φάτε ρόδι αλλα και μόνο στη σκέψη του καθαρίσματός του σας έρχεται ζαλάδα;Κι όμως υπάρχει τρόπος να το...
By NIKOS
Οταν φτιάχνετε τηγανίτες για να μη σχηματιστούν σβόλοι στο ζυμάρι,ανακατεύετε πρώτα τα αυγά με το γάλα και κατόπιν κοσκινίζετε το αλεύρι ...
By NIKOS
Για να διατηρήσετε περισσότερο καιρό τα φρέσκα μανιτάρια,αποφύγετε να τα αποθηκεύετε σε νάυλον σακούλες.Αποθηκεύστε τα σε χαρτοσακούλες κ...
By NIKOS
Στην αρχή του ψησίματος τοποθετούμε το κρέας κοντά στα κάρβουνα ώστε να "αρπάξει" λίγο. 'Ετσι θα δημιουργηθεί μια κρούστ...
By NIKOS
Αν θέλουμε να φτιάξουμε σπιτικό ζωμό κοτόπουλου αλλα θέλουμε να αποφύγουμε τις παραπανίσιες θερμίδες,η να του δώσουμε πιό ελαφριά γεύση,α...