Για σωστό μαρινάρισμα κατ αρχάς δέν τρυπάμε και δέν χαράζουμε το κρέας που θέλουμε να μαρινάρουμε.Μπορεί να έχουμε τη λογική οτι με αυτό ...
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Home > All posts
By NIKOS
Για σωστό μαρινάρισμα κατ αρχάς δέν τρυπάμε και δέν χαράζουμε το κρέας που θέλουμε να μαρινάρουμε.Μπορεί να έχουμε τη λογική οτι με αυτό ...
By NIKOS
Το κακό με το φούρνο μικροκυμάτων είναι οτι πολλές φορές δέ ζεσταίνει ομοιόμορφα το φαγητό.Για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο και όσον αφο...
By NIKOS
Αν φτιάχνετε φάβα αλλα σας βγήκε πολύ αραιή,μήν στεναχωριέστε!Απλά βράστε 1-2 πατάτες (ή εναλλακτικά ψήστε τες στο φούρνο μικροκυμάτων),π...
By NIKOS
Αλλο ένα καλό κολπάκι για να εμποδίσουμε το γιουβετσάκι μας να λασπώσει είναι να σωτάρουμε σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο το κριθαράκι...
By NIKOS
Για να αφαιρέσετε με μεγάλη ευκολία το κουκούτσι απο τις ελιές σας,απλά βάλτε απο πάνω τους ένα πλατύ μαχαίρι και χτυπήστε τες με τη γροθ...
By NIKOS
Για υπέροχα αφράτα κέικ κάθε φορά,φροντίστε να χτυπήσετε πολύ καλά το βούτυρο στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα και για 3-4 λεπτά προτού ρίξε...
By NIKOS
Σας αρέσει να πίνετε παγωμένο κρασάκι και να παραμείνη παγωμένο στο ποτήρι σας;Αν δοκιμάσετε να βάλετε παγάκια με το πέρασμα της ώρας θα ...
By NIKOS
Αν απαιτεί κάποιο γλυκό σας μαστίχα χίου αλλα προβληματίζεστε για να τη θρυμματίσετε,έχουμε τη λύση:Δοκιμάστε να τη βάλετε σε ένα φλυτζά...
By NIKOS
Για να καθαρίσουμε χωρίς ιδιαίτερο κόπο τις πιπεριές φλωρίνης,τις τοποθετούμε αμέσως μόλις τελειώσει το ψήσιμό τους ετσι καυτές όπως είνα...
By NIKOS
Οταν βάζουμε κομμένη τούρτα στο ψυγείο,στα σημεία που είναι κομμένη αρχίζει και ξεραίνεται και μπαγιατεύει.Για να αποτρέψετε κάτι τέτοιο,...
By NIKOS
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τζίτζερ για κάποια συνταγή σας αλλα σας προβληματίζει το καθάρισμά του;Η λύση είναι απλή:Δοκιμάστε να το καθαρί...
By NIKOS
Κάθε φορά που φτιάχνετε φαγητό η γλυκό που έχει απαιτήσεις ο πάγκος της κουζίνας/τραπεζιού σας γίνεται βομβαρδισμένο τοπίο;Υπάρχει λύση ...
By NIKOS
Οταν τηγανίζουμε κρέας ή ψάρι,γεμίζει το τηγάνι μας μαύρα υπολείμματα απο τις τροφές που τηγανίζονται.είναι μεγάλο λάθος να τα αφήσετε ώ...
By NIKOS
Για να κάνετε το φαγητό σας πιό ελαφρύ στο μαγείρεμά του,μπορείτε όταν τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια να μήν το κάνετε με λάδι,αλλα με νερό.Ναί...
By NIKOS
Θέλετε να φτιάξετε και σείς πραγματικά αφράτα μπιφτέκια ή κεφτεδάκια;Μπορείτε να προσθέσετε στο μίγμα του κιμά σας μαζί με τα υπόλοιπα υλ...